Girl In Red

Spilletider
11. april kl 20:00
Køb billet her

I 2023 gæster den norske stjerne endelig Danmark med sit anmelderroste album “if i could make it go quiet”, som udkom i 2021.

Bag projektet girl in red står den blot 23-årige Marie Ulven. Hun startede karrieren på sit teenageværelse, hvor hun lærte sig selv at spille guitar og klaver, og dernæst at producere sin egen musik. På under et år voksede projektet med hastige skridt på hendes sociale medier, hvor livet som ung millenial, og især temaer som mentalt helbred og homoseksualitet, blev sangenes omdrejningspunkt.

Ulven er i dag blevet en darling hos prominente musikmedier som Rolling Stone, DIY Mag og The Fader, og singlen ”Serotonin” er lavet i samarbejde med Billie Eilish’ producer og bror FINNEAS. Relationen til superstjernen er kun vokset siden, og i 2022 fik hun overrakt det norske svar på en Grammy af Billie Eillish herself. Herhjemme er hun også på kort tid blevet et vellidt navn blandt ungdommelige sjæle, og singler som ”rue” og ”dead girl in the pool” har været i heftig rotation på både DR P3 og P6 BEAT.

Også på verdens livescener har det unge stjerneskud vundet publikums hjerter, og i 2019 gav hun en komplet udsolgt koncert i Lille Vega, hvor der var stor begejstring hos både publikum og anmeldere, heriblandt Gaffa kvitterede med fem stjerner.

Til foråret næste år er girl in red klar til at fylde en endnu større sal med danske fans, når hun indtager scenen i Falkoner Salen med sætlisten pakket med både velkendte og helt nye karismatiske indie-bangers.

Support Alexander 23.

Læs og lyt: WORLD IN RED

Udsolgt - venteliste