MASEGO

Spilletider
27. januar 2024
Køb billet

WHERE WE GOIN? TOUR

Multiinstrumentalist, sangskriver og producer, Masego, har annonceret sin omfattende Europa og UK-tour i 2024 med special guest Tanerélle. Den 20 shows lange ’Where We Goin? Tour’ begynder 24. januar i Oslo og er Masegos mest ambitiøse tour til dato. Han kommer til at stoppe forbi 15 lande, inkl. et show i Londons ikoniske Alexandra Palace.


Den 193 cm høje Masego har ikke bare en lang figur når det kommer til sin krops bygning, han er også nået langt inden for musikkens verden. Den flere gange GRAMMY-nominerede artist gik fra at optræde med sin musik på den ”traditionelle” måde, til en mere eksperimenterende stil hvor han skaber sangene på stedet. Han producerer beats fra bunden live og inkorporerer elementer fra stand-up comedy. Det betyder at hver optræden bliver sit eget unikke mesterværk.

Masegos forkærlighed for musikalske legender som Andre 3000, Cab Calloway og Jorge Ben Jor har vist ham vejen og været med til at forme hans stemme i musikindustrien. Den jamaicansk-amerikanske stjerne med rødder i Syd- og Vestafrika, har været pioner inden for en lyd, der startede med at blive kaldt traphousejazz, og sidenhen er blomstret op til at blive en banebrydende multikulturel fusion af flere genrer.

Masego er vokset op som nomade i en militærfamilie fra staten Virginia. Han boet i både New York, Georgia og Carolina-staterne. Dette har give ham en masse oplevelser og inspiration med i bagagen. Hans forskelligartede opvækst gennemsyrer hans musik, når han dykker ned i emner som kærlighed, identitet og bare livet generelt. Alte dette bliver selvfølgelig leveret med knivskarp præcision og et ekstremt højt musikalsk niveau.