BRYSON TILLER

Et af 2010’ernes største R&B-navne, Bryson Tiller, indtager Falkonersalen til april

BRYSON TILLER29. APRIL 2024FALKONERSALEN


Et af 2010’ernes største R&B-navne, Bryson Tiller, indtager Falkonersalen til april.

Bryson Tiller blev en af de største stjerner og talenter inden for moderne R&B i midt 10’erne, da han udgav det monumentale debutalbum ”T R A P S O U L” fra 2015. Her på kunne man finde numre som det skelsættende ”Don’t” og ”Exchange”, som sammenlagt har mere end 2 milliarder streams på Spotify. Begge numre havde en sound der var forud for sin tid, da de udkom, og som stadig holder den dag i dag.  

Sammen med en håndfuld af datidens andre R&B-navne, såsom The Weeknd og PARTYNEXTDOOR, var Bryson Tiller med til at skubbe genren ind i en ny æra. Lyden i sin helhed blev mere melankolsk og instrumentalerne blev langsommere, en form for ”trappede” slow jams. Teksterne blev også mere selvbevidste og indadvendte; en ny subgenre inden for R&B var for alvor cementeret og som en stor del af nutidens R&B-, hip-hop- og popnavne har ladet sig inspirere af. 

Efter sin debut fik Tiller hurtigt bred anerkendelse med flere platincertificeringer og GRAMMY-nomineringer. I 2017 udkom hans andet album ”True to Self”, der gik #1 på Billboard 200, efterfulgt af ”A N N I V E R S A R Y” fra 2019, der ramte en femteplads. Bryson Tiller har også været feature på hits som DJ Khaleds ”Wild Thoughts” feat. Rihanna og H.E.R.’s ”Could’ve Been”.

Oplev Bryson Tillers magiske R&B i Falkonersalen til april.

Billetpriser: 430 kr. + gebyr

Billetter er i salg nu via livenation.dk og ticketmaster.dk