Falkonersalen


Træd indenfor i den historiske falkonersal, og bliv mødt af en verden af musikalske toner, teater og musicals. Bygningen ligger på grunden, hvor det gamle Frederiksberg Rådhus engang lå, og da dette flyttede til Smallegade, blev Falkonercentret opført i 1956. Scandic overtog bygningen i 2016 og fra Januar 2017 til 2019 gennemgik huset en grundig renovering og udvidelse, både af værelseskapaciteten og af møde- og eventfaciliteterne. Den 7. august 2019 blev dørene slået til Scandics nye stjerne i byen ”Scandic Falkoner”. Falkoner salen er det perfekte venue til koncerter, musicals og events i København. Og med koncertsal, restaurant og hotelovernatning samlet under et tag, har vi sikret den ultimative oplevelse.

FULDEND DIT BESØG MED EN OVERNATNING

Hvorfor ikke lade bilen stå, nyde et ekstra glas vin og gå i seng med god samvittighed? Hos os får du 10% rabat på overnatninger du booker i forbindelse med et af vores events.

DANMARKS MEST LEGENDARISKE SPILLESTED

København er en by begunstiget med et utal af fantastiske kulturvenues. Men ingen af dem kan måle sig med Falkonersalens historiske betydning. Vi har i årenes løb lagt rammer til flere af verdens største stjerner end nogen anden scene i København og det er vi utroligt stolte af. The Rolling Stones, Metallica, ABBA, Bob Marley, AC/DC, Prince, Louis Armstrong, Jimi Hendrix og mange MANGE flere…

GREEN ROOM RESTAURANT

Spis som en stjerne i vores Green Room Restaurant & Bar. Her kan I nyde danske bistro klassikere og lækre drinks i stemningsfulde rammer. Hvorfor ikke kombinere jeres koncertbesøg i Falkonersalen med en rigtig VIP oplevelse? Velkommen i Green Room Restaurant & Bar.