Find og book billetter.

Kontakt Falkonersalen

Har du spørgsmål?

Book Scandic Falkoner til et event

Hos Scandic Falkoner er der plads til stjernedrømme og store tanker. Her kan du holde møder, konferencer, koncerter og events for mere end 2.000 deltagere. De mange sale og fleksible rammer gør det muligt at matche formålet for lige netop dit arrangement.

Vi tilbyder to sale og 10 fleksible mødelokaler i forskellige størrelser, som alle er udstyrede med den nyeste teknik og har utallige kombinationsmuligheder.

Kontakt os

Har du en forespørgsel, generelle spørgsmål til Falkonersalen eller sprøgsmål til specifikke events, så udfyld kontaktformularen nedenunder. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OVERNAT HOS SCANDIC FALKONER

Hvorfor ikke lade bilen stå, nyde et ekstra glas vin og gå i seng med god samvittighed? Hos os får du 20% rabat på overnatninger du booker i forbindelse med et af vores events.

GREEN ROOM RESTAURANT

Spis som en stjerne i vores Green Room Restaurant & Bar. Her kan I nyde danske bistro klassikere og lækre drinks i stemningsfulde rammer. Hvorfor ikke kombinere jeres koncertbesøg i Falkoner Salen med en rigtig VIP oplevelse? Velkommen i Green Room Restaurant & Bar.