Fireside Talks – Hvordan ser fremtiden ud?

Spilletider
24. oktober 2024
KØB BILLET

Fireside Talks giver dig chancen for at komme tæt på Danmarks mest fascinerende og indflydelsesrige personligheder. I en uformel og hyggelig setting sænker gæsterne paraderne og deler deres personlige anekdoter, mens de nyder en drink foran pejsen.

Mennesket har altid forsøgt at forudsige fremtiden, selvom ingen reelt ved, hvordan den kommer til at se ud. Arkitekt Bjarke Ingels tegner bygninger og indretter byrum til morgendagens samfund, og er derfor nødt til at have en idé om, hvilken retning verden bevæger sig i. Det samme er Margrethe Vestager, der som EU’s konkurrencekommissær og formand for den kommisærgruppe, der skal gøre Europa klar til den digitale tidsalder, er ansvarlig for at lægge den strategiske kurs for et helt kontinent på det digitale område.

I denne Fireside Talk, vil Vestager og Ingels blive bedt om at forestille sig, hvordan vores alles hverdag vil se ud om få år. Hvordan vil vi bo, hvordan vil vi leve, hvordan vil vores byer se ud og hvordan vil vi transportere os rundt? Og hvordan vil den kunstige intelligens spille sammen med byudvikling og folks dagligdag i det hele taget? Samtidig vil de to forholde sig til, hvilke muligheder og udfordringer og svære spørgsmål, som den buldrende udvikling af kunstig intelligens fører med sig.

Journalist Kristoffer Eriksen stiller spørgsmålene og modererer denne talk, som forhåbentlig vil gøre dig meget klogere på fremtidens samfund.