Morten Münster

Spilletider
14. oktober 2024
KØB BILLET

Oplev det sensationelle show: “Morten Münster og ham den anden” – En koncertfuld fest!

Kære publikum, børn og unge, forældre og bedsteforældre – tag del i årets mest festlige begivenhed: Glæd jer til en dag fyldt med hits, humor og en eksklusiv chance for at møde stjernerne personligt!

Morten Münster, Danmarks absolut største YouTuber, og ham den anden, aka Tobias Madsen, har slået sig sammen for at skabe et nyt spektakulært show, der vil forbløffe og underholde i en grad, I aldrig har set før!

Morten Münster behøver ingen introduktion – med et utroligt talent for at bringe smil på folks ansigter er han en absolut superstjerne med over 4.500.000 månedlige visninger på YouTube! Men hvem er så “ham den anden”? Godt spørgsmål! Tobias Madsen er måske ikke Danmarks største YouTuber, men han er uden tvivl en af de mest underholdende og charmerende personligheder, producere, sangskrivere, jokemagere, som vi alle kender fra nogle af Danmarks vanvittigt sjove – og mest sete – videoer på YouTube. En musikalsk duo som ingen anden, der har formået at skabe deres egne hits og have det sjovt undervejs!