Sarah Millican

Spilletider
24. maj 2024
Køb billet

Den prisvindende komiker og ”Late Bloomer” Sarah Millican vender tilbage til Danmark

Sidst Sarah Millican gæstede Danmark gav hun ikke blot et, men to bragende udsolgte shows i DR Koncerthuset. Nu er den britiske komiker-darling tilbage med sit nye show Late Bloomer, som hun gæster Falkonersalen i København med.

Hvordan føles det at gå fra at være en musestille genert pige til en højrøstet udadvendt kvinde, der ikke er bange for noget? Med sit nye show Late Bloomer undersøger Sarah Millican netop det – hvordan blev den ene egentlig til den anden? Plus en masse andre ting om blandt andet middage og kvinders kønsbehåring – eller Lady Gardens, som det hedder sig på Millicans modersmål…

Sarah Millican har gennem de seneste 14 år positioneret sig som en af de mest succesfulde komikere på den britiske comedyscene. Hun leverer direkte, sjov og beskidt comedy, som publikum i hele verden har fået øjnene op for. Hun besøgte Danmark første gang tilbage i 2019 med showet The Control Enthusiast, som hun gav en udsolgt optræden i Bremen Teater med, og sidste år lagde hun DR Koncerthuset ned af grin to gange med successhowet Bobby Dazzler.

Sideløbende med sin comedy-karriere er Sarah Millican også et kendt ansigt på britisk tv – blandt andet som vært på det to gange BAFTA-nominerede og kritikerroste The Sarah Millican Television Programme – og hun medvirker ligeledes flittigt i primetime shows som QI, Live at the Apollo og The Royal Variety Performance. I 2017 udgav Sarah Millican sin første bog, How To Be Champion, som hurtigt blev en bestseller.

Millicans mange danske fans kan allerede nu begynde at knokle med mavebøjningerne og komme i form til latterkramperne og et hysterisk morsomt gensyn med den britiske komiker, når hun besøger Falkonersalen til maj næste år – og erfaringen kan fortælle, at det gælder om at være hurtig på billettasterne, hvis man vil opleve Sarah Millican i aktion live.

FÅ BILLETTER