The Great Gatsby Ballet

Spilletider
23. november 2024
KØB BILLET

Kombinationen af den klassiske roman af Francis Scott Fitzgerald og koreografi af Dwight Rodin er et rigtigt fund for fans af høj balletkunst. Det stærkeste internationale team arbejdede på skabelsen af balletten, så hver eneste detalje her er en ren fornøjelse.

Historien om showet begyndte i 2014 på scenen af Palats Ukraina i Kyiv. Siden da er The Great Gatsby Ballet blevet præsenteret i Berlin, Frankfurt, Hamburg, Genève, Paris, Madrid, Tel Aviv og andre byer, og er blevet den mest succesfulde ballet i Ukraines historie. Produktionen er allerede blevet højt værdsat af mere end hundrede tusinde seere rundt omkring i verden.

Alt dette er resultatet af det enorme arbejde fra teamet, som samlede de mest strålende talenter fra forskellige dele af verden. Blandt skaberne af The Great Gatsby Ballet er der mange kendte og genkendelige navne. Dwight Rhoden – grundlæggeren af det berømte Complexions Contemporary Ballet, er en af de mest efterspurgte koreografer i vores tid ifølge New York Times. Producent Konstantin Meladze skabte en fremragende musikalsk ledsagelse. The Great Gatsby Ballet har solister fra de bedste operahuse i verden.

Danserne går på scenen iført kostumer lavet af det berømte ukrainske mærke FROLOV, som blandt andet skabte Beyonces kjole til hendes solo koncert. Fremstillet af gennemsigtige stoffer, udsmykket med sten og håndbroderet, fremhæver billederne perfekt trækkene ved The Great Gatsby Ballet karaktererne og deres transformation.

Showet fanger atmosfæren i Amerika i 1920’erne som beskrevet i Fitzgeralds roman: perioden med art deco og sofistikerede fester med floder af mousserende vin. Så hvis du altid har ønsket at i det mindste kigge ind i de brølende ‘20’ere, er The Great Gatsby Ballet lige hvad du har brug for.