WITHIN TEMPTATION

Spilletider
27. oktober 2024
Køb billet

BLEED OUT 2024 TOUR

Gør klar til en musikalsk og visuel rejse, når Within Temptation, et af Europas mest ikoniske rock-bands, drager ud på deres ’Bleed Out 2024 Tour’. Denne Europa/ UK-tour kommer i forbindelse med udgivelsen af deres seneste album, og bandet lover at det bliver en oplevelse, der kommer til at gøre deres fans mundlamme. Touren starter oktober 2024.

Gør klar til en musikalsk og visuel rejse, når Within Temptation, et af Europas mest ikoniske rock-bands, drager ud op deres ’Bleed Out 2024 Tour’. Denne Europa/ UK-tour kommer i forbindelse med udgivelsen af deres seneste album, og bandet lover at det bliver en oplevelse, der kommer til at gøre deres fans mundlamme. Touren starter oktober 2024.

’Bleed Out’ – ude 20. oktober

Touren bliver ikke kun en stor musikalsk begivenhed, den bliver også en fejring af selvstændiggørelse. Within Temptations frontkvinde, Sharon den Abel, beskriver det som en mulighed for fans for at opleve bandets passion og ild, når de fejrer deres 8. studiealbum, ’Bleed Out’, hvilket er et album der både er episk og hudløst ærligt. Med ’Bleed Out’ har Within Temptation leveret en højtråbende bekendtgørelse om deres moralske overbevisninger og deres frygtløse tilgang til musik. Bandet udgav deres seneste single, ’Ritual’, 29. september.

’Bleed Out’ er bandets kommende 8. studiealbum og det lander 20. oktober. Bestil her: Within Temptation Music Store